Her bliver mennesker til...

Nr.Vium-Troldhede Skole

Nr.Vium-Troldhede Skole er beliggende i et meget naturskønt område. Naturgrundlaget skaber sammen med moderne teknologi og undervisningsmetoder de bedst tænkelige rammer for at give skolens 120 elever engagerende og meningsfuld undervisning, hvor høj faglighed, udeliv, daglig bevægelse, musik og sang danner fundamentet for kreativitet og vækst.

Ikke to mennesker er ens. Vi har forskellige individuelle talenter og kompetencer, og det er skolens klare mål, at vi forfølger disse, så alle elever forlader skolen som kompetente og livsduelige unge mennesker med selvværd og mod på livet.

”Træd varsomt, thi her bliver mennesker til… ”
                                                       K.E. Løgstrup
  • Bente Thomsen (BT) den 17-12-2018

En glædelig julehilsen fra  SSP Ringkøbing-Skjern som samtidigt gør opmærksom på, at vi skal hjælpe vore børn med at styre indholdet af al tilgængelig elektronik, som sikkert kommer til at ligge under mange juletræer.

• Bente Thomsen (BT) den 17-12-2018

Midt i juletravlheden skal vi lige huske at passe på os selv og hinanden - osse når vi fejrer nytåret.

Sikkerhedsstyrelsens kampagne omkring fyrværkerisikkerhed er vedhæftet.

• Bente Thomsen (BT) den 14-12-2018

Hermed programmet for på torsdag  - årets sidste skoledag og dermed juleafslutning.

BT den 13-12-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Skt. Lucias dag

Skt. Lucia Dag