Her bliver mennesker til...

Nr.Vium-Troldhede Skole

Nr.Vium-Troldhede Skole er beliggende i et meget naturskønt område. Naturgrundlaget skaber sammen med moderne teknologi og undervisningsmetoder de bedst tænkelige rammer for at give skolens 120 elever engagerende og meningsfuld undervisning, hvor høj faglighed, udeliv, daglig bevægelse, musik og sang danner fundamentet for kreativitet og vækst.

Ikke to mennesker er ens. Vi har forskellige individuelle talenter og kompetencer, og det er skolens klare mål, at vi forfølger disse, så alle elever forlader skolen som kompetente og livsduelige unge mennesker med selvværd og mod på livet.

”Træd varsomt, thi her bliver mennesker til… ”
                                                       K.E. Løgstrup
    Bente Thomsen (BT) den 04-10-2018
    Så er 6. klasserne igen ved at være klar med "godteboden", hvor de tjener penge ind til turen til Berlin.

Boden vil være åbent i formiddagsfrikvarteret om onsdagene - det vil sige fra kl. 09:25 til 09:45.
    Første gang er onsdag efter efterårsferien - det vil sige den 24. oktober.
    Der tilbydes skolebrød til 3 kr. pr, stk, pølsehorn og pizzasnegle til 5 kr. pr. stk.
    HUSK endelig at sende kontanter med eleverne i skole så de kan få et lækkert stykke hjemmebag når sulten melder sig i frikvarteret.

Halloween Specials